dimarts, 24 de juny del 2014

Aclaracions premis i sortides

Premis:
Els Dos Dies del Berguedà 2014 és un trofeu amb un únic premi, que esdevé del resultats de la suma de les dues curses. Tothom que participi a una sola cursa no entrarà en els resultats del trofeu. Els premis de totes les categories es donaran el diumenge després de la finalització de la cursa de llarga distància.

No obstant això, després de la cursa de dissabte es donaran els premis del Campionat de Catalunya de Mitja Distància 2014. Es donaran premis exclusivament a les categories oficials, que són les següents: HD10, HD12, HD14, HD16, HD18, HD21E, HD35, HD40, HD45 i HD50.

Sortides: 
Per la cursa de dissabte tothom tindrà les hores de sortida assignades, exceptuant les categories INICIACIÓ ADULTS i INICIACIÓ NENS, que no en tindran. Aquests podran sortir a l'hora que ells vulguin (de 16:00 a 18:00 hores), mitjançant una base de sortida "start" (així podran sortir en parelles, grups, etc.)

Per la cursa de diumenge tothom tindrà les hores de sortida assignades, exceptuant les categories HD21E, que no les sabran fins després de la finalització de la cursa del dissabte, doncs el diumenge hi haurà sortida a la caça. La sortida d'aquests (HD21E) també serà diferent de la resta de categories, ja que sortiran del mateix centre de competició per donar més vistositat a l'espectacle. Pel què fa a les categories INICIACIÓ ADULTS i INICIACIÓ NENS tindran hores assignades però seran orientatives, ja que sortiran amb base "start".