Informació tècnica

Mapa:

Realitzat per Alexander Shirianin (Rússia) durant el març del 2011. Actualitzat per l'staff COB durant la primavera del 2014.

Terreny amb abundància d’àrees obertes, semi-obertes i bosc amb penetrabilitat exel·lent. Conta amb una àrea de xaragalls, que en alguns tram poden ser perillosos pel seu fort pendent, i moltes zones pedregoses i de rocs. També té una important xarxa de camins i diverses zones privades que recordeu que cal respectar.
El cartògraf ha prioritzat sobretot el treball sobre el relleu i en canvi ha generalitzat altres elements, sobretot les roques en aquelles zones on les ha considerat poc interessants (com ara l’interior dels torrents)

També ha fet alteracions en alguns simbols com ara:

211 - Terreny obert sorrenc: en el mapa no hi ha zones de sorra, però si terreny obert amb relleu (xaragalls) on ha fet dues modificacions:

Amb punts marró indica que es tracta de terra tova o poc estable i no gaire còmode per córrer.
Amb petits triangle indica el mateix que el cas anterior però més pedregós.


208 i 210 - Terreny rocós i terreny pedregós, respectivament:
El cartògraf en alguns casos ha canviat el color negre 100% habitual per un negre 70% (gris) per indicar elements de pedra poc significatius.

Escala:
Tan dissabte com diumenge el mapa serà a escala 1:10000 amb equidistància de 5 m. excepte en les categories HD14, HD12 i INICIACIÓ NENS, on serà escala 1:7500

Àrees prohibides:En el recorregut hi haurà marcades algunes zones com a prohibides i que cal respectar, no fer-ho serà motiu de desqualificació. Hi haurà personal de l'organització per controlar-ho.

Distàncies i desnivells Campionat de Catalunya Mitja Distància:


Distàncies i desnivells cursa de Llarga Distància: